Konference Profesionálové v neziskovkách přijíždí do Ostravy

Již za necelé dva týdny, ve čtvrtek 5. září 2013, Vás zveme do Ostravy na konferenci Profesionálové v Neziskovkách, jejíž tradice začala letos na jaře v Praze.

Letos v dubnu jsme společně s Rokem jinak Nadace Vodafone a organizací Ashoka uspořádali konferenci Profesionálové v neziskovkách. Cílem bylo oslovit profesionály z byznys sféry, kteří přemýšlí, že věnují svůj čas a energii neziskovému projektu, ale zatím jsou stále ve fázi „přemýšlení“. A protože konference sklidila pozitivní odezvu, rozhodli jsme se, že si tuto skvělou ideu nebudeme syslit v Praze, ale vydáme se s ní podělit i do jiných českých (a moravsko-slezských) měst. 

Během následujících 12 měsíců se setkáme na sedmi různých místech. První zastávka konference Profesionálové v neziskovkách je vytyčena v Ostravě. Sejdeme se 5. září ve 14h v coworkingovém centru Viva Ostrava.
Ostravská konference

Na programu je prezentace úspěchů Um sem um tam a projektu Rok jinak Nadace Vodafone, díky kterým se daří propojovat světa neziskovek a profesionálů a ukazuje se, že ze spolupráce mají přínos obě strany. Dáme opět prostor zajímavým lidem, skrze jejichž osobní příběhy chceme inspirovat přítomné profesionály k zapojení se do neziskového projektu. Nabídneme také praktické informace a nebude chybět prostor ke sdílení zkušeností neziskovek a profesionálů a k networkingu.

A na které řečníky se můžete v Ostravě těšit?

perla-jan-1-220x230

 

Jenda Perla
expert na social media 
Jenda je odborník na strategii a komunikaci v sociálních médiích na volné noze. Kromě návrhu komunikace značek na míru se zabývá školením a konzultacemi. 

 

fotografie-29-220x220Tomáš Pavlík
grantista projektu Rok Jinak (2012)
Tomáš působil jako tiskový mluvčí Unicredit bank. V IQ Roma servis je jeho hlavní misí napomoci startu projektu Gendalos. Ten je zaměřen na cílenou podporu vzdělávání konkrétních talentovaných a motivovaných mladých Romů.

 

fotografie-47-220x220Tomáš Kandel 
grantista projektu Rok Jinak (2013)
Tomáš Kandel působí jako metodik školitel komunikačního centra České pojišťovny. Svůj projekt Rok jinak by rád zrealizoval s Junákem – svazem skautů a skautek ČR v Brně, kde by chtěl zlepšit propagaci organizace a jejích služeb směrem k veřejnosti a školám. 

 

Vstupné na konferenci je zdarma. Je však třeba se závazně registrovat přes tento formulář. Počet míst pro účastníky je totiž omezen na 40 jmen. (Plus jedno místo pro šikovného člověka, který by nám byl schopen vyblejsknout pár momentek z akce.)

Konference má – kromě obligátní Facebook události – vlastní internetové stránky http://www.profesionalovevneziskovkach.cz, kam budeme průběžně vsypávat další informace. Během několika dní tam například zveřejníme podrobný program konference. Stay tuned.

Těšíme se na vás v Ostravě,

Vaši Pražští cajzli Um sem um tam 🙂

1185653_598761473508008_1483849815_n

Zdroj: Rokjinak.cz, Jendaperla.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Current ye@r *